Kleurrijke ansichtkaarten, kalenders en art prints voor wholesale

Heb jij een leuke winkel of webshop en zou jij graag mijn kleurrijke producten willen inkopen? Dat kan! Ik werk graag met je samen! De meeste van mijn producten zijn ook beschikbaar voor wholesale.

Even in het kort de voordelen van bestellen in mijn wholesale shop:

  • gunstige inkoopprijzen
  • gratis verzending vanaf €100,- bestelwaarde (excl. btw)
  • lage verzendkosten
  • 10% korting op je eerste bestelling (vanaf €40,- excl. btw)

 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Voor wholesale klanten heb ik een speciaal met wachtwoord beschermde webshop gemaakt, waar je alle informatie kunt vinden over de producten en gunstige wholesale prijzen en natuurlijk meteen kunt bestellen. Je plaatst al een bestelling vanaf €35,- (excl verzendkosten en btw) en je krijgt gratis verzending vanaf €100,- (excl verzendkosten en btw).  De verzendkosten zijn minimaal €4,20 (incl) en maximaal €6,45 (incl btw) afhankelijk van het gewicht.

 

Om te kunnen bestellen in dit afgeschermde gedeelte heb je een wachtwoord nodig. Deze ontvang je als je onderstaand contactformulier invult met alle gegevens en aangeeft dat je graag het wholesale aanbod wilt bekijken. Let op: een wachtwoord verkrijg je alleen als je een geldig KvK-nummer hebt. Het wachtwoord is niet overdraagbaar.

 

Samen met het wachtwoord ontvang je ook een kortingscode voor 10% korting op je eerste bestelling als nieuwe klant (vanaf €40,- excl. verzendkosten en btw)! 

 

Op alle bestellingen in de wholesale webshop zijn Algemene Voorwaarden voor wholesale van toepassing. Klik hier om de Algemene Voorwaarden te lezen. Bij aanvraag van het wachtwoord zullen de algemene voorwaarden altijd worden meegestuurd ter inzage en goedkeuring.

 

Gratis proefpakketje met kaarten

Wil je liever eerst even mijn kaarten in het echt zien en voelen voordat je je vrijblijvend aanmeldt? Bestel dan mijn gratis proefpakketje met kaarten. Je moet wel in het bezit zijn van een geldig KVK-nummer.