Kleurrijke Art prints met vrolijke illustraties

 

Kleurrijke Art Prints met Vrolijke Illustraties

Ben je op zoek naar kleurrijke Art prints voor aan de muur om jouw interieur nog gezelliger te maken? Bekijk dan eens de kleurrijke prints met handgemaakte illustraties van Kirsten Blom. Deze illustraties zijn vrolijk, combineren veel verschillende kleuren, zoals roze, paars, geel en groen, maar stralen door een harmonieus kleurgebruik toch altijd een bepaalde rust en balans uit. Vanwege het kleurgebruik zijn de verschillende Art prints ook perfect onderling te combineren. Creëer jouw unieke art wall door meerdere prints te bestellen en te combineren en haal een beetje kleur in huis!

Hoogwaardige Art Prints voor Aan de Muur

De kleurrijke art prints van Kirsten zijn hoogwaardige reproducties van haar originele kunstwerken die met verf en papier zijn gemaakt. Deze originele illustraties worden op hoge resolutie ingescand en vervolgens op hoogwaardig professioneel mat fotopapier afgedrukt. Door het gebruik van dit papier in combinatie met prachtige dye-inkten blijven de kleuren van de prints lang mooi, zonder te vervagen. De Art prints zijn, vanwege de hoge kwaliteit, qua kleur en textuur nauwelijks van het origineel te onderscheiden. Het handgemaakte karakter van de illustraties blijft hierdoor prachtig zichtbaar.

Print met Lijst: Eenvoudig en Passend

Een mooie print maak je helemaal af met een bijpassende lijst. Om het vinden van een passende lijst zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn de art prints in deze webshop verkrijgbaar in standaard maten. Je kunt kiezen voor een kleinere print op A5-formaat tot een grote print op A3-formaat, maar er zijn ook vierkante prints beschikbaar. Qua lijst kun je ervoor kiezen om een lijst op hetzelfde formaat als de print te gebruiken om deze perfect te omlijsten of voor een grotere lijst met een passe-partout voor een stijlvolle uitstraling.

De vrolijke prints in deze webshop hebben altijd een smalle witrand rondom, zodat ze ook mooi binnen een passe-partout vallen en er dan geen deel van de illustratie verloren gaat. Bescherm je Art print eventueel extra lang door deze in te lijsten in een lijst met UV-bestendig glas.

Prints voor Elke Ruimte

De kleurrijke prints zijn niet alleen geschikt voor aan de muur in de woonkamer, maar zijn ook perfect voor andere ruimtes in huis. De vrolijke kleuren en illustraties met onder andere vogels, bloemen en zonnetjes passen bijvoorbeeld ook heel leuk in een kleurrijke kinderkamer. En wat dacht je van het toilet of de gang? Dit zijn vaak vergeten ruimtes, maar ook die maak je een stuk gezelliger met een mooie print aan de muur. Voeg vrolijkheid toe aan elke ruimte met een unieke art print.