Ansichtkaarten met handgemaakte en unieke illustraties

Bijzondere ansichtkaarten met illustraties

Ben je op zoek naar bijzondere ansichtkaarten om te kopen? Dan hoef je niet verder te zoeken! De prachtige kaarten van illustrator Kirsten Blom zijn alles behalve doorsnee, maar passen perfect bij diverse gelegenheden. De kleurrijke illustraties op de kaarten zijn met liefde met de hand geschilderd of getekend, en vervolgens gedrukt op duurzaam papier. Naast dat de ansichtkaarten altijd kleurrijk zijn, valt ook meteen op dat Kirsten een passie heeft voor het afbeelden van vogels, bloemen, vrouwen en de zon. Zo komt de vredesduif regelmatig terug op de kaarten, maar ook portretten van vrouwen zoals Frida Kahlo. Elke kaart is een klein kunstwerkje op zich en is daarom ook heel leuk om in te lijsten en aan de muur te hangen of leuk neer te zetten in huis.

Kaarten met een eigen verhaal

Ken je de uitdrukking: ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’? Omdat Kirstens kleurrijke illustraties een heel eigen verhaal vertellen, vind je veel mooie kaarten zonder tekst in de webshop. Hierdoor heb jij alle ruimte om je eigen verhaal te bedenken bij de illustratie op de kaart. Zo kun je zelf bepalen voor welke gelegenheid je een kaartje stuurt; of het nu voor een verjaardag, jubileum, nieuw huis is, of gewoon om sorry te zeggen. Voor elke situatie is er wel een passende kaart te vinden. En wil je toch een kaart met tekst? Dat kan ook! Er zijn verschillende leuke kaartjes met bijvoorbeeld een Franse tekst, zoals ‘bonjour’, ‘merci’ en ‘chérie’.

Stuur je kaartje extra vrolijk met een bijpassende rode of roze envelop. Zo springt jouw post direct in het oog en breng je nog meer kleur en vrolijkheid over aan de ontvanger. Een mooie envelop koop je ook eenvoudig in de webshop.

Wenskaartenset

Wist je dat er ook diverse wenskaartensets verkrijgbaar zijn? Deze sets bestaan uit vier vrolijke ansichtkaarten met een specifiek thema, zoals ‘magie’, 'me time', of ‘vrolijk voorjaar’. Als je een kaartenset koopt, profiteer je van een leuke korting ten opzichte van het kopen van vier losse kaarten. Een set wenskaarten is ook erg leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag. En wist je dat je bestelling altijd als een cadeautje wordt ingepakt?

Kaarten voor postcrossing

Als het versturen van kaartjes jouw passie is, dan is postcrossing misschien wel iets voor jou. Voor liefhebbers van bijzondere ansichtkaarten om de wereld over te sturen, zijn de vrolijke en kleurrijke kaarten van Kirsten Blom een echte aanrader. Ze worden in beperkte oplages gedrukt en zijn exclusief verkrijgbaar via deze webshop en geselecteerde winkels in Nederland, wat ze extra uniek maakt.