Kleurrijke posters van Kirsten Blom voor aan de muur

Kleurrijke posters voor meer kleur in huis

Hou jij ook wel van wat kleur in huis? Dat is niet zo gek, want van kleur word je vrolijk! Een leuke en makkelijke manier om meer kleur in huis te halen is door kleurrijke posters aan de muur te hangen. En daarvoor ben je in de webshop van Kirsten Blom op de juiste plek!

Art posters met kleurrijke illustraties

De kleurrijke Art posters met illustraties van Kirsten Blom zijn allemaal gemaakt op basis van haar originele kunstwerken. Kirsten schildert het liefst haar kleurrijke illustraties met acryla gouache verf op papier.  Daarna scant ze deze originele kunstwerken in om deze vervolgens als poster te kunnen afdrukken. Deze Art posters zijn prachtige reproducties van de originele schilderwerken en tonen perfect het handgemaakte karakter van de illustraties.

Kleurrijke wanddecoratie

Een ruimte in huis krijgt meer karakter door het gebruik van kleurrijke wanddecoratie. Wat dacht je van een Art wall, waarin je verschillende interieur posters met elkaar combineert, om zo jouw unieke stijl te tonen? Zo kun je verschillende formaten van posters afwisselen en kiezen voor verschillende soorten lijsten. De mooie posters van Kirsten Blom zijn vanwege het kleurgebruik ook goed met elkaar te combineren en de beschikbaarheid van verschillende formaten posters zorgt ervoor dat je Art wall spannend en leuk blijft om naar te kijken.

Maar welke poster moet ik nu kiezen?

De posters van Kirsten Blom geven je een vrolijke gevoel, maar toch vind je het moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende ontwerpen. Hoe kies je nu iets wat bij je interieur past? Een goede tip is om te kijken naar de kleuraccenten in jouw interieur. Zijn er kleuren die vaak terugkomen, bijvoorbeeld in je accessoires, vloekkleed of kussens? Zo ja, zoek dan een poster uit waar deze kleur of kleuren ook in terugkomen, want dat zou best eens een match kunnen zijn! En let ook op bepaalde onderwerpen die missschien terugkomen in je andere wand- of woondecoratie, want die kunnen ook een leuke match vormen met een kleurrijke poster van Kirsten Blom. En ten slotte: kies altijd voor een poster die jou meteen aanspreekt, waar je blij van wordt. Op die manier maak je jouw interieurstijl nog krachtiger!

Om in een lijstje te doen!

Een kleurrijke poster komt natuurlijk het beste tot zijn recht in een mooie bijpassende lijst. Extra fijn is het dat de posters van Kirsten verkrijgbaar zijn in verschillende standaard formaten, zodat er altijd een passende lijst voor te vinden is! Zelf vindt Kirsten het altijd leuk om de kringloop af te speuren naar mooie lijstjes, maar ook bij de Ikea of de Hema kun je bijvoorbeeld voordelig mooie lijsten vinden.

En mocht je nu een afwijkend formaat nodig hebben, dan kun je altijd even contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. En natuurlijk kun je ook altijd even mailen als je hulp nodig hebt met het kiezen van een mooie poster of met het combineren van verschillende posters. Kirsten helpt jou graag met jouw keuze!