Retourneren voor consumenten

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending terugbetaald. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kirsten Blom Art & Illustration geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Neem hiervoor contact met me op via info@kirstenblom.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren
Let op: maatwerk producten die speciaal in opdracht worden gemaakt zijn door hun persoonlijke aard uitgesloten van het herroepingsrecht.

Hoe werkt retourneren?

  1. Mail info@kirstenblom.com met je ordernummer en het product dat je wilt retourneren.
  2. Vul het retourformulier volledig in en voeg deze toe aan de retourzending. Je kunt het adresstrookje gebruiken voor op het pakketje, maar ook dan moet je het zelf nog voldoende frankeren.
  3. Stuur het te retourneren product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking  naar het retouradres dat vermeldt staat op het retourformulier (vraag daarbij indien mogelijk een Track & Trace code).
  4. Je ontvangt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat de retour in goede orde is ontvangen via dezelfde wijze als waarop je betaald hebt.

 

  • Retourneer je een deel van de bestelling? Dan ontvang je alleen het orderbedrag retour.
  • Retourneer je de hele bestelling? Dan ontvang je het orderbedrag plus de kosten van de heenzending.
  • Kirsten Blom Art & Illustration is niet aansprakelijk voor vermiste retourzendingen.
  • Niet voldoende gefrankeerde retourzendingen en retourzendingen die niet zijn aangemeld worden niet door Kirsten Blom Art & Illustration gecrediteerd.

De kosten van retourneren zijn afhankelijk van de verzendmethode- en partij die je kiest. De prijs voor een brievenbuspakketje bedraagt gemiddeld €4,25 en de prijs voor een pakket €6,45.

Let op: de kosten voor het retour sturen van het product komen voor de rekening van de consument.

Ruilen
Ruilen van een bestelling is helaas niet mogelijk. Retourneer je bestelling en plaats een nieuwe bestelling als je een ander product wilt ontvangen.

Identiteit ondernemer

Naam ondernemer:
Kirsten Blom-Stam
Naam webwinkel: Kirsten Blom Art & Illustration

E-mailadres: info@kirstenblom.com
KvK nummer: 78673461
Btw-identificatienummer: NL003364605B88